Az Ön borospincéje különféle színekben

A BLOC CELLIER rendszer gondosan lett alkotva a maximális tartósság nevében. Természetes anyagból készült, mely időálló, egyben a rendszerrel összhangban természetesen érik.

A BLOC CELLIER-ben a kő ereje és szépsége modern gyártási technológiával fonódik egybe. Mindez hosszantartó minőséget, megbízhatóságot biztosít, a terméknek karaktert kölcsönöz.

 

A FORMA HARMÓNIÁJA 

A BLOC CELLIER rendszer borszakemberekkel együtt lett fejlesztve, emellett pincéjét, lakását valamint reprezentatív helyiségeit harmonikusan kiegészíti. Formája a bor természetes, vízszintes pozícióban való tárolását teszi lehetővé. Az egyes blokkok szállításuk után használathoz készek, nem igényelnek szerelést. Külön-külön illetve az eredeti összecsatoló szisztémának köszönhetően, falat alkotva, kombinálva használhatóak. Presztizs pincék bortárolóit idéző, harmonikus alakja a helyiségnek különleges hangulatot kölcsönöz, egyben biztosítja a bor optimális körülmények közti érését.

 

ÚJ SZERELÉSI MÓDSZER

Az eredeti összecsatoló szisztémának köszönhetően a BLOC CELLIER bármely egyenes felületen, habarcs vagy ragasztó használata nélkül összerakható. Négynél több blokk használatánál javasolt a rendszert egyszerűen a falhoz erősíteni. A BLOC CELLIER faltól való ideális távolsága 3 - 5 cm, ami a levegő üvegek körüli áramlását lehetővé teszi.

 

4 MODULÁRIS EGYSÉG

Rendezze be az Ön borospincéjét kedve szerint és szükségeinek megfelelően. A BLOC CELLIER egy építőkocka rendszer, mely különféle kombinációkat kínál.

A négy építőblokk egységes szélességel és mélységgel rendelkezik, egymásba passzolnak. Csupán magasságban, tehát kapacitásban különböznek. Ez lehetővé teszi egy egyedi enteriör kialakítását, melyben az Ön igényei szerint tárolhatja és válogathatja a bort.

 

BLOC CELLIER STANDARD

A Bloc Cellier Standard az Ön jövőbeli pincéje alap-alkotóeleme. Kapacitásának köszönhetően, mely 19 bordeaux illetve 16 burgundi típusú üveg, több mint egy karton bort foglal magába. A Bloc Cellier Standard vízszintesen két részre van felosztva, ami optimális térkihasználáshoz járul.

 

BLOC CELLIER SUPER

A Bloc Cellier Super ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint a Standard, azonban több üveg tárolására alkalmas kapacitással bír.

 

BLOC CELLIER „2/3“

A Bloc Cellier „2/3“ olyan évjáratú borok tárolására alkalmas, melyeket Ön hosszabb ideig szeretne tárolni, 12 burgundi típusú üveget foglal magába. Magassága a STANDARD illetve SUPER blokk magasságának két harmada. Ez a méret az építésnél variabilitást, esztétikus és praktikus eredményt biztosít.

 

BLOC CELLIER MINI

A Bloc Cellier Mini a STANDARD illetve SUPER blokk méreteinek fele, ennek köszönhetően maximális térkihasználás céljából optimális megoldásként szerepel. Mérete lehetővé teszi a terem magasságának teljes betöltését. A borospincék átlagos magassága 210 cm, melybe ideálisan három STANDARD és egy MINI blokk fér.

Bloc-cellier-cave-voutée2

Bloc-Cellier_casier_bouteille_TR_cave-pro